Tilstår medvirken til krænkende brug af 590 danske kvinders profilbilleder fra Facebook

Omfattende sag om digitale sexkrænkelser kører ved retten i Aalborg, hvor en 25-årig mand har tilstået, at han har kopieret 590 kvinders profilbilleder fra Facebook til et online-katalog med fotos og videoer af seksuel karakter.

Af Jens Work Kristensen
Foto: Simon Steinberger/Pixabay

En 25-årig mand fra Nordjylland har tilstået, at han har været med til at lave en indholdsfortegnelse til et digitalt katalog, som skulle indeholde private billeder og videoer af hundredvis af danske kvinder.

Straffesagen startede i dag ved retten i Aalborg, og her er den 25-årige mand tiltalt for medvirken til blufærdighedskrænkelse over for 590 kvinder.

Hovsa-Deling skrev om sagen tilbage i august, da politiet havde sigtet den dengang 24-årige mand i sagen.

Dengang oplyste politiet, at manden var sigtet for blufærdighedskrænkelse og for uberettiget videregivelse af billeder af private forhold.

Ved retten i Aalborg i dag var den 25-årige mand alene tiltalt for medvirken til blufærdighedskrænkelse, oplyser Nordjyske.dk, der venter dom i sagen mod den 25-årige i næste uge.

Nordjyske,dk rapporterer om dagens retsmøde under overskriften “25-årig tilstår i sag om digitale sexkrænkelser af næsten 600 kvinder”.

i næste uge.

Hovsa-Deling har tidligere beskrevet, hvordan det væltede ind med henvendelser hos politiet i forbindelse med efterforskningen af sagen.

Del artiklen, smid et like og følg HovsaDeling.dk:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *