Rasmus Paludan håner på ny krænket kvinde, som han er dømt til at betale erstatning

Rasmus Paludan blev dømt til at betale 30.000 kroner i erstatning til en kvinde, men i weekenden hånede han hende igen på Facebook. Samtidig har flere medier fået kig på Paludans indsamling, som Hovsa-Deling skrev om fredag.

Tekst og foto: Jens Work Kristensen

Torsdag blev den højre-ekstreme politiker Rasmus Paludan dømt for bl.a. racistisk propaganda på sociale medier og for ærekrænkelse, men i weekenden fremsatte han på ny hånlige bemærkninger om den kvinde, som han er dømt til at betale 30.000 kroner i erstatning.

“Jeg håber, at hun bruger de penge til at rejse hjem til Somalia,” skrev den dømte krænker bl.a. på sin profil på Facebook.

Den hånlige bemærkning fremsatte Paludan i forbindelse med endnu et opslag, hvor han omtaler den indsamling, som han startede på Facebook fredag som tidligere omtalt af Hovsa-Deling.

I løbet af weekenden fik flere medier kig på Paludans indsamling.

Dagbladet B.T. satte spørgsmålstegn ved, om Paludan nu også kan undgå at betale skat af de indsamlede midler. Det skete i en artikel lørdag aften.

Søndag havde Ekstra Bladet også fået øje på indsamlingen på Facebook, og avisen kunne tilføje, at Paludan også optræder “med hatten i hånden” på Snapchat. Det skete i en artikel søndag.

Paludan startede indsamlingen dagen efter, at han torsdag var blevet idømt tre måneders fængsel i Retten i Næstved.

Ifølge dommen mister Paludan også kørekortet og retten til at arbejde som forsvarer i straffesager. Ud over de 30.000 kr. i erstatning for ærekrænkelse skal han også betale en bøde på 8.500 kr. Hertil kommer sagsomkostningerne, som ifølge Paludan løber op i over 80.000 kr.

Paludan har som tidligere omtalt af Hovsa-Deling oplyst, at han anker dommen til landsretten.

Del artiklen, smid et like og følg HovsaDeling.dk:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *